Прес-служба АЗОВа щодо провокацій напередодні травневих вихідних в Маріуполі

Останнім часом напередодні наближення травня розпочалися масові вкидання дезінформації щодо діяльності представників Азовського руху у Маріуполі.

Спаплюжений пам'ятник на могилі вояків, загиблих у Маріуполі 1943 року, інцидент зі темношкірими студентами , які, за свідченнями анонімів, мали сутички із азовцями, та інші нісенітниці з'являються щодня у місцевих виданнях.

Звертаючи увагу на численні прохання прокоментувати дані інциденти, прес-служба АЗОВу нагадує, що і полк АЗОВ і осередок Національного Корпусу вже третій рік перебувають у Маріуполі і всі справи, що здійснювалися військовим та цивільним, а тепер – політичним крилом Азовського руху, завжди носили характер допомоги містянам та жителям прилеглих сіл. АЗОВ свого часу звільнив місто від російських бойовиків, а Національний Корпус Маріуполь виступив організатором безлічі освітніх, спортивних та культурних заходів у місті.

Варто пам'ятати, що саме наш рух подарував місту два пам’ятники, в тому числі монумент загиблим під час обстрілу бойовиками мікрорайону «Східний». А всі історії про сутички за участі азовців у Маріуполі за три роки не мали жодних підтверджень, а отже, всі вони зводились нанівець.

Незабаром виповнюється три роки з тих днів, як війна впритул підійшла до Маріуполя, проте брама міста для ворога так і лишається зачиненою завдяки українським оборонцям, волонтерам та простим патріотам, які стоять на його захисті. Та ворог не полишає спроб розхитати ситуацію у рідному для всього Азовського руху місті. Ми ж вкотре гарантуємо йому фіаско та закликаємо маріупольців не звертати уваги на нікчемні дії ворожої сторони в інформаційному просторі.

За матеріалами: azov.press

Якщо ви помітили помилку в тексті, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter
Також по темі
Коронавірус наступає на людство: як убезпечити себе від зараження